Ln—Vn 9:00—20:00
Sb—Dm 10:00—19:00
Selector de cadouri
1/3
Pentru cine?
2/3
Câteva cuvinte despre caracter


3/3
Ce este hobby-urile?
Livrare
rapida

Toți curierii noștri trec standardele în curse cu obstacole, orientare, sărituri pe scări și conducere extremă pe gheață.

Cadouri
din întreaga lume

Am călătorit intenționat pe jumătate din glob pentru a găsi cadouri plăcute de oferit și de primit.

Mereu
ajutor

Operatorii de call center super receptivi și managerii amabili vă vor rezolva orice problemă.

Livrare cadouri Chisinau

Atunci cand faci cumparaturi pe internet, trebuie sa ai grija unde iti pui increderea si datele personale, datele financiare. Cele mai bune site-uri pentru a comanda online cadouri sunt cele care prezinta seriozitate, care iti afiseaza toate informatiile necesare despre pret, dimensiuni produs, poze detaliate si de preferat sa fie un site cu vechime in livrarea la domiciliu. Este foarte important sa te interesezi din review-urile de pe Google despre parerile altor clienti si tot de acolo poti culege si idei de un anumit cadou, ales de altii, poti sa vezi pareri despre livrare si despre preturi. Pentru cel mai bun site de comenzi cadouri noi iti recomandam LivrareCadouri.md!

In online market-ul LivrareCadouri.md aveti posibilitatea de a comanda buchete si cadouri cu livare in Chisinau, si in oricare localitate din Moldova. Trebuie doar sa completati comanda in magazinul nostru online iar managerii LivrareCadouri vor livra produsele comandate exact la adresa necesara.

Profesionisti inalt calificati in domeniul cadourilor originale Cel mai bun magazin online de flori si cadouri – LivrareCadouri.md Managerii nostri profesionisti in fiecare zi string buchete de flori si cadouri unice pentru o multime desarbatori cum ar fi: opt martie, Ziua Indragostitilor, Anul Nou si altele sarbatori.

Ceea ce ne defineste e – profesionalismul!

Cum se poate procura daruri cu transport asigurat in Chisinau?

Puteti cumpara 24/24 cadouri cu livare inclusa in Chisinau in magazinul online LivrareCadouri.md. Puteti cumpara chiar accesind site-ul, sunind consultantii nostri la numarul +373 687 12 561 sau prin email manager@livrarecadouri.md. Site-ul nostru este activ 24/24 si datorita acestor conditii, aveti posibilitatea de a comanda flori si cadouri oricind aveti timp. Livrarea cadourilor prin curier in Chisinau vor fi organizate in termen de 4-6 ore din momentul efectuarii platii comenzii in cauza.